Teddingtonweg 28D, 2421LL Nieuwkoop
Teddingtonweg 28D, 2421LL Nieuwkoop

ICT ontzorging zoals het hoort.

Virtical is een ICT dienstverlening die gelooft in flexibiliteit en transparantie. Dit voeren wij dus ook door naar onze managed ICT klanten met ons Managed Endpoint pakket.

Zo is er 1 pakket die je met verschillende add-ons kan uitbreiden per device. Zo weet je precies waar je aan toe bent en heb je geen onverwachtse kosten.

Geen kleine lettertjes
Snel geholpen
Altijd up-to-date

Veilig werken

In onze Manged Endpoint pakket is elke gebruiker voorzien van een EDR antivirus die vrijwel alle dreigingen weet te onderscheppen.

Telefonische ondersteuning

Toch een probleem op je werkplek of kom je er even niet uit? Onze ICT engineers staan altijd voor je klaar. Zo kan je spoedig weer verder werken

Patching

Door gebruik te maken van Virtical's Managed Endpoint zullen je werkplekken altijd voorzien zijn van de laaste updates. Deze updates worden maandelijks doorgevoerd buiten kantooruren.
Security

Altijd veilig online met Sentinel One antivirus

Gezien alle digitale dreigingen in de wereld is Virtical van mening dat elk device voorzien moet zijn van goede antivirus, daarom zit in ons pakket standaard EDR beveiliging van Sentinel One inbegrepen.

Sentinel One analyseert het gedrag van werkplekken met behulp van slimme, zelflerende algoritmes waardoor zelfs de nieuwste, nog onbekende malware kan worden ontdekt.

Support

ICT ondersteuning

In ons Managed Endpoint pakket is ondersteuning inbegrepen. Dit kan zowel telefonisch, via de mail of via ons klantenportaal worden ingediend. Wij gaan gemiddeld uit van een half uur support per werkplek per maand. Dit is niet gebonden aan een werkplek of een gebruiker. Het totaal aantal uur kan gebruikt worden door de gehele organisatie. In ons klantenportaal zit een uitgebreide kennisbank met standaardoplossingen.

Remote Monitoring & Management

Met onze RMM-software zorgen wij ervoor dat jullie volledig ontzorgd zijn op de werkplekken. Zo zorgen wij er via patch management voor dat elke werkplek en de applicaties die erop geïnstalleerd zijn altijd up-to-date zijn.

Door middel van de monitoring worden wij op de hoogte gebracht van eventuele incidenten die optreden en kunnen deze oplossen voordat dit voor de gebruiker merkbaar is.

Tevens kunnen we via deze tool het scherm overnemen van de gebruiker, zodat we op afstand support kunnen leveren. Op deze manier kunnen we 85% van de incidenten op afstand oplossen.

ICT dienstverlening

Flexibile ICT dienstverlening met onze add-ons

Het Managed Endpoint pakket zit al vol mogelijkheden, maar wij hebben veel meer te bieden om je te ontzorgen.

Met deze add-ons boven op je Managed Endpoint pakket is je bedrijf van alle gemakken voorzien.

Endpoint backup
Al je data veilig opgeslagen in de cloud en terugzetten met 1 klik op de knop? Dat kan met onze Endpoint backup add-on. Zo weet je zeker dat je data altijd veilig is en raak je niets meer kwijt.
Bitwarden
Moe van alle verschillende wachtwoorden en het onthouden hiervan? Bitwarden is de oplossing waarmee je organisatie breedt je wachtwoorden kan bijhouden en genereren.
Intune
Intune is een oplossing voor werkplek beheer in de cloud. Het beheert gebruikerstoegang en vereenvoudigt het applicatie- en apparaatbeheer op de vele apparaten, waaronder mobiele apparaten, desktopcomputers en virtuele werkplekken.

Andere ICT diensten van Virtical

Naast onze Managed pakketten bieden wij nog meer managed ICT diensten. 

Zo kan Virtical de ICT dienstverlener zijn voor al jouw ICT vraagstukken.

Managed Email
Het Managed Email basispakket bevat alle Microsoft 365 componenten die nodig zijn om op een veilige manier gebruik te kunnen maken van de email voorziening van Microsoft inclusief het Officepakket.
Managed networking
Virtical heeft zeer ruime ervaring met de aanleg en het beheer van Ubiquiti hardware en software. In ons datacenter hosten wij diverse Unifi Network Controllers voor uiteenlopende toepassingen en UISP Controllers voor straalverbindingen.
Zakelijke webhosting
Virtical biedt voor zijn klanten zakelijke webhosting aan, speciaal ontworpen voor bedrijven die hoge uptime wensen. De servers waar de websites up draaien zijn voorzien van razendsnelle SSD's en speciale software om alles te monitoren.
ICT inkoop
Wij zijn trotse partner van vele merken en kunnen hierdoor voor alle hardware altijd hele scherpe prijzen bieden. Ook kunnen wij de garantie afhandeling voorzien.
Managed Internet
Als partner van KPN en Eurofiber kunnen wij elk type internetverbinding zeer scherp aanbieden aan onze klanten. Tevens kunnen wij op zeer korte termijn noodvoorzieningen treffen, zodat uw business altijd doordraait.
Managed telefonie
Opzoek naar een oplossing voor uw telefonie/callcenter? Mobiel, vast of een combinatie van beide, alles is mogelijk.

Opzoek naar een ICT dienstverlening?

Ben je opzoek naar een ICT dienstverlening die altijd klaar staat voor je personeel bij storingen en lijkt ons Managed Endpoint pakket iets voor jouw ondernemeing? Neem dan contact op met een Virtical engineer, deze verteld je graag meer over de mogelijkheden.

Zeker weten! Sterker nog, het Managed Endpoint pakket is speciaal ontwikkeld voor het MKB.

Dit verschilt enorm. Dit is o.a afhankelijk van het aantal gebruikers en specifieke wensen.

Standaard is onze helpdesk te bereiken van 08:00 tot 17:00 via de telefoon of mail. 

Stel ons een vraag

Staat je vraag er niet bij maar toch benieuwd of Virtical je bedrijf kan ontzorgen?