Mercuriusweg 23h 2741 TB Waddinxveen
088 – 56 56 444
Mercuriusweg 23h, 2741 TB Waddinxveen
088 - 5656444

Meer dan een Detachering bureau

Hoewel sommige van onze plaatsingen voor traditioneel voltijds vast personeel zijn, kunnen we, in tegenstelling tot een wervingsbureau, flexibele plaatsingen van professioneel IT-personeel bieden in elke combinatie van 1-5 dagen per week en/of 1-8 uur per dag. We kunnen dit doen door gebruik te maken van ons grote team van bestaande fulltime ondersteuningsmedewerkers en de werklast over ons team te spreiden.

We kunnen ook zorgen voor volledige aanvulling voor ziekteverlof en jaarlijks verlof, en we kunnen voorzien in behoeften buiten kantooruren, escalaties van noodgevallen of stand-by diensten. We begrijpen dat elke klant uniek is en werken graag een oplossing uit die aan jouw eisen voldoet.

Stack

Op zoek naar medewerkers voor je onderneming?

Bekijk onze Werving & Selectie pagina

Niet alleen op papier gecertificeert

Hoe vaak heb je een kandidaat geïnterviewd met uitgebreide technische certificeringen, maar weinig of geen bruikbare kennis? We hebben dit al vaak genoeg gedaan en hebben voldoende expertise in huis om het verschil te zien. Als je op zoek bent naar een AZ-104 cloud administrator of een CCNA-netwerkengineer, dan zullen wij je voorzien van iemand die daadwerkelijk dat kennisniveau heeft, evenals het stuk papier om dat te zeggen.

Ontzorging, ook voor freelancers!

Ben jij ZZP'er en werkzaam binnen de ICT sector maar heb je moeite om de juiste klus te vinden? Of loop je vast met je boekhouding werkzaamheden? Virtical ondersteund ZZP'ers in de deze opzichten.