Teddingtonweg 28D, 2421LL Nieuwkoop
Teddingtonweg 28D, 2421LL Nieuwkoop

ICT ontzorging zoals het hoort.

Virtical is een ICT dienstverlening die gelooft in flexibiliteit en transparantie. Dit voeren wij dus ook door naar onze managed ICT klanten met ons Managed Email pakket.

Zo is er 1 pakket die je met verschillende add-ons kan uitbreiden per device. Zo weet je precies waar je aan toe bent en heb je geen onverwachtse kosten.

Geen kleine lettertjes
Snel geholpen
Altijd up-to-date

Mail licentie

Uiteraard voorziet ons Managed Email pakket je van een Microsoft 365 mail licentie, zo kan jij overal ter wereld je mail bekijken op elk device.

Telefonische ondersteuning

Toch een probleem op je werkplek of kom je er even niet uit? Onze ICT engineers staan altijd voor je klaar. Zo kan je spoedig weer verder werken

Office applicaties

Het Managed Email basispakket bevat alle Microsoft 365 componenten die nodig zijn om op een veilige manier gebruik te kunnen maken van de email voorziening van Microsoft inclusief het Officepakket.
Microsoft 365

Altijd en overal je mail bekijken met Microsoft 365

Gezien alle digitale dreigingen in de wereld is Virtical van mening dat elke device voorzien moet zijn van goede antivirus. daarom zit in ons pakket standaard EDR beveiliging van Sentinel One inbegrepen.

Sentinel One analyseert het gedrag van werkplekken met behulp van slimme, zelflerende algoritmes waardoor zelfs de nieuwste, nog onbekende malware kan worden ontdekt.

Support

ICT ondersteuning

In ons Managed Email pakket is ondersteuning inbegrepen. Dit kan zowel telefonisch, via de mail of via ons klantenportaal worden ingediend. Wij gaan gemiddeld uit van een half uur support per werkplek per maand. Dit is niet gebonden aan een werkplek of een gebruiker. Het totaal aantal uur kan gebruikt worden door de gehele organisatie. In ons klantenportaal zit een uitgebreide kennisbank met standaardoplossingen.

Security via Hornet

Gezien de mogelijke dreigingen die via email kunnen worden verspreid zijn wij van mening dat we onvoldoende meer kunnen vertrouwen op enkel een Antivirus op de werkplek. Ook de email die verstuurd wordt moet veilig zijn, zodat anderen ook niet in gevaar worden gebracht. Daarom bieden wij naast Microsoft 365 altijd Email Security aan en kunnen wij deze twee componenten niet los van elkaar zien. Via onze geavanceerde Email Security software van Hornet is de werkplek veiliger en beter beschermd tegen bijv. spam, phishing & malware.

Deze software zorgt naast beveiliging ook voor een back-up van alle mailboxen, SharePoint sites en OneDrives. Deze back-up wordt elke 4 uur uitgevoerd. Zo raak je nooit meer iets kwijt!

ICT dienstverlening

Flexibile ICT dienstverlening met onze add-ons

Het Managed Email pakket zit al vol mogelijkheden, maar wij hebben veel meer te bieden om je te ontzorgen.

Met deze add-ons boven op je Managed Endpoint pakket is je bedrijf van alle gemakken voorzien.

Exclaimer
Ontwerp en beheer e-mailhandtekeningen vanuit één centrale plek. Verzorg e-mailhandtekeningen in de corporate huisstijl vanaf alle apparaten, inclusief mobiele apparaten en Macs.

Andere ICT diensten van Virtical

Naast onze Managed pakketten bieden wij nog meer managed ICT diensten. 

Zo kan Virtical de ICT dienstverlener zijn voor al jouw ICT vraagstukken.

Managed Endpoint
Het Managed Email basispakket bevat alle Microsoft 365 componenten die nodig zijn om op een veilige manier gebruik te kunnen maken van de email voorziening van Microsoft inclusief het Officepakket.
Managed networking
Virtical heeft zeer ruime ervaring met de aanleg en het beheer van Ubiquiti hardware en software. In ons datacenter hosten wij diverse Unifi Network Controllers voor uiteenlopende toepassingen en UISP Controllers voor straalverbindingen.
Zakelijke webhosting
Virtical biedt voor zijn klanten zakelijke webhosting aan, speciaal ontworpen voor bedrijven die hoge uptime wensen. De servers waar de websites up draaien zijn voorzien van razendsnelle SSD's en speciale software om alles te monitoren.
ICT inkoop
Wij zijn trotse partner van vele merken en kunnen hierdoor voor alle hardware altijd hele scherpe prijzen bieden. Ook kunnen wij de garantie afhandeling voorzien.
Managed Internet
Als partner van KPN en Eurofiber kunnen wij elk type internetverbinding zeer scherp aanbieden aan onze klanten. Tevens kunnen wij op zeer korte termijn noodvoorzieningen treffen, zodat uw business altijd doordraait.
Managed telefonie
Opzoek naar een oplossing voor uw telefonie/callcenter? Mobiel, vast of een combinatie van beide, alles is mogelijk.

Opzoek naar een ICT dienstverlening?

Ben je opzoek naar een ICT dienstverlening die altijd klaar staat voor je personeel bij storingen en lijkt ons Managed Email pakket iets voor jouw ondernemeing? Neem dan contact op met een Virtical engineer, deze verteld je graag meer over de mogelijkheden.

Zeker weten! Sterker nog, het Managed Email pakket is speciaal ontwikkeld voor het MKB.

Dit verschilt enorm. Dit is o.a afhankelijk van het aantal gebruikers en specifieke wensen.

Standaard is onze helpdesk te bereiken van 08:00 tot 17:00 via de telefoon of mail. 

Stel ons een vraag

Staat je vraag er niet bij maar toch benieuwd of Virtical je bedrijf kan ontzorgen?