Teddingtonweg 28D, 2421LL Nieuwkoop
Teddingtonweg 28D, 2421LL Nieuwkoop

Wij helpen freelancers in de ICT sector

Als freelancer heb je al genoeg om je druk over te maken, daarom helpt Virtical jou op weg! Wil jij je de vele kopzorgen van het ondernemen besparen? Dan ontzorgen we je graag.

Intro
Mogelijkheden

Diensten waar Virtical je mee kan helpen

Coaching
Acquisitie
Boekhouding
Lease auto

ICT freelancer en opzoek naar de juiste opdracht?

We weten als geen ander hoe lastig het soms is om de juiste opdracht te vinden, daarnaast kost het nog eens enorm veel tijd! Denk aan acquisitie, communicatie, afspraken maken en dan hebben we het nog niet gehad over waar je deze opdrachten vandaan moet halen. Herken jij je dit allemaal? Dan kan Virtical je hierin ontzorgen.

Kernwaardes waar wij voor staan

Betrouwbaar
Persoonlijk contact
Betrokken
Openheid
Enthousiast
Passie

De perfecte opdracht

Door onze jarenlange ervaring in de detachering, helpen we je aan de perfecte opdracht. Uiteraard maken we eerst even kennis waar we kijken naar je vakkennis, persoonlijkheid en ervaringen. Na de kennismaking hebben wij een beter beeld bij wat voor opdrachten bij je aansluiten, aan de hand daarvan zullen wij opzoek gaan naar de perfecte freelance opdracht.

Een selectie van onze klanten:

Nederlands Kanker instituut
Efteling
ING

Laat je ontzorgen!

We gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden door te nemen.

Coaching & ondersteuning

Nu heb je dan die perfecte opdracht, maar hoe verder? Je staat er niet alleen voor nu je op klus zit! Het is voor ons belangrijk dat jij tevreden bent en dat de samenwerking goed verloopt. Indien gewenst coachen en ondersteunen wij je bij jouw freelance business, zo kunnen we je ontzorgen op het gebied van een leaseauto, boekhouding, … en dit alles met nadruk op persoonlijk contact en transparantie. Naast dit alles ben je ook nog eens welkom bij alle Virtical bedrijfsuitjes, wel zo gezellig.