Mercuriusweg 23h 2741 TB Waddinxveen
+31 (0)88 5656 444
Mercuriusweg 23h, 2741 TB Waddinxveen
+31 (0)88 5656 444

Alles wat je over ons moet weten

Al bijna 15 jaar zijn wij een begrip in de ICT en Finance tak. Virtical helpt organisaties doen groeien door mee te denken met de behoeftes van klanten.

Door onze andere kijk ontzorgen wij je bedrijf met maatwerk, dit doen wij op het gebied van managed ICT, detacheren van ICT professionals maar ook met je bedrijfsadministratie. En dat alles met onze persoonlijke aanpak.

De visie van
Virtical

In 2008 heeft Ferry Virtical Solutions opgericht. Destijds was hij bezig met een grootschalige virtualisatie, tijdens deze opdracht kreeg hij het idee om virtualisatie ook naar kleinere spelers in de markt te brengen. Het uitganspunt van Virtical. Vele jaren later had Virtical Solutions de ambitie om flink te groeien als bedrijf. Hierdoor kreeg Virtical Solutions in 2017 een tweede eigenaar. Marco ging zich volledig richten op de commerciële ontwikkelingen, waardoor het personeelsaantal abrupt steeg en klantenkring als maar groter werd.

Op dit moment timmert Virtical Solutions hard aan de weg. Door op het gebied van ICT en Finance per dag wijzer te worden, koerst Virtical af op uitbreiding. Het personeelsaantal groeit, de klantenkring wordt groter en zelfs het eigen pand wordt momenteel verbouwd. Na het mindere corona jaar is de zon binnen Virtical weer gaan schijnen. Door de positieve impulsen qua mankracht in de detachering en ZZP kan Virtical steeds meer bordjes draaiende houden. De sfeer binnen Virtical wordt er hierdoor ook niet minder op.

Virtical kijkt altijd vooruit. Voor wat de toekomst betreft, heeft Virtical voor ogen om de klanten op een zo goed mogelijke manier van dienst te zijn. Virtical hoopt om snel nieuwe klanten aan zich te binden om te kunnen laten zien wat Virtical allemaal in huis heeft. En nieuwe klanten betekent binnen Virtical ook dat er nieuw personeel nodig is. Virtical hoopt dus het eigen team uit te breiden met specialisten vanuit de ICT en Finance wereld. Ook heeft Virtical de ambitie om via Virtical Events een gewaardeerde naam binnen de evenementenbranche te worden. Genoeg om over te fantaseren dus! Virtical kijkt uit naar wat de toekomst zal gaan brengen!

We're hiring

Wij zijn op zoek naar jou!

Binnen Virtical zijn wij altijd op zoek naar toppers om ons team te versterken, op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk onze vacatures via de knop hieronder.

Leer meer over
Virtical

Door al onze diensten samen te brengen onder de Virtical Group en als één gezicht en één aanspreekpunt al onze klanten te bedienen, denken wij dat we onderscheidend zijn ten opzichte van onze collega-ondernemers. De mogelijkheid om een totaalpakket aan te kunnen bieden of juist door flexibel meedenken met de klant en slechts datgene aan te bieden waar de behoefte ligt, maakt dat wij denken anders te zijn dan anderen. Wij hopen dat klanten juist daarom voor ons zullen kiezen.

Onderaan de streep hebben wij persoonlijk contact hoog in het vaandel staan. Wij hopen dat jullie dat ook merken.

Ferry & Marco

Onze drive voor uitzonderlijke dienstverlening is gebaseerd op de overtuiging dat we niets zijn als jij niet tevreden over ons bent. Onze passie om te helpen jullie doelen te bereiken, wat er ook gebeurt, is wat ons echt onderscheidt van onze concurrenten.

Dit is waar wij voor staan:

– Betrouwbaar
– Persoonlijk contact
– Betrokken
– Enthousiast
– Luisteren
– Openheid
– Passie