Teddingtonweg 28D, 2421LL Nieuwkoop
Teddingtonweg 28D, 2421LL Nieuwkoop

Alles wat je over ons moet weten

Al bijna 15 jaar zijn wij een begrip in de ICT en Finance tak. Virtical helpt organisaties doen groeien door mee te denken met de behoeftes van klanten.

Door onze andere kijk ontzorgen wij je bedrijf met maatwerk, dit doen wij op het gebied van managed ICT, detacheren van ICT professionals maar ook met je bedrijfsadministratie. En dat alles met onze persoonlijke aanpak.

De visie van
Virtical

In 2008 heeft Ferry Virtical Solutions opgericht. Destijds was hij bezig met een grootschalige virtualisatie, tijdens deze opdracht kreeg hij het idee om virtualisatie ook naar kleinere spelers in de markt te brengen. Het uitganspunt van Virtical. Vele jaren later had Virtical Solutions de ambitie om flink te groeien als bedrijf. Hierdoor kreeg Virtical Solutions in 2017 een tweede eigenaar. Marco ging zich volledig richten op de commerciële ontwikkelingen, waardoor het personeelsaantal abrupt steeg en klantenkring als maar groter werd.

Op dit moment timmert Virtical hard aan de weg. Door op het gebied van ICT en finance per dag wijzer te worden, koerst Virtical op uitbreiding. Het personeelsaantal groeit, de klantenkring wordt groter en er is ook getekend voor een groter kantoorpand. In dit kantoorpand is er ruimte voor meer opslag voor evenementen en is er meer werkruimte voor iedereen die op kantoor wil werken. Door de positieve impulsen qua mankracht in de detachering en ZZP kan Virtical steeds meer zaken draaiende houden..

Virtical richt altijd zijn blik op de toekomst. Wat betreft de komende jaren streeft Virtical ernaar om klanten op de best mogelijke manier van dienst te zijn. Het doel is om snel nieuwe klanten aan te trekken en te laten zien wat Virtical te bieden heeft. De groei in klanten betekent ook dat er binnen Virtical behoefte is aan nieuw personeel. Het streven is om het team uit te breiden met experts uit de wereld van ICT en Finance. Daarnaast koestert Virtical de ambitie om via Virtical Events een gewaardeerde naam te vestigen binnen de evenementenbranche. Er is dus genoeg om naar uit te kijken en te fantaseren! Virtical kijkt uit naar wat de toekomst zal brengen.

We're hiring

Wij zijn op zoek naar jou!

Binnen Virtical zijn wij altijd op zoek naar toppers om ons team te versterken, op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk onze vacatures via de knop hieronder.

Leer meer over
Virtical

Door al onze diensten samen te brengen onder de Virtical Group en als één gezicht en één aanspreekpunt al onze klanten te bedienen, denken wij dat we onderscheidend zijn ten opzichte van onze collega-ondernemers. De mogelijkheid om een totaalpakket aan te kunnen bieden of juist door flexibel meedenken met de klant en slechts datgene aan te bieden waar de behoefte ligt, maakt dat wij denken anders te zijn dan anderen. Wij hopen dat klanten juist daarom voor ons zullen kiezen.

Onderaan de streep hebben wij persoonlijk contact hoog in het vaandel staan. Wij hopen dat jullie dat ook merken.

Onze drive voor uitzonderlijke dienstverlening is gebaseerd op de overtuiging dat we niets zijn als jij niet tevreden over ons bent. Onze passie om te helpen, jullie doelen te bereiken, wat er ook gebeurt, is wat ons echt onderscheidt van onze concurrenten.

Dit is waar wij voor staan:

– Betrouwbaar
– Persoonlijk contact
– Betrokken
– Enthousiast
– Luisteren
– Openheid
– Passie