Teddingtonweg 28D, 2421LL Nieuwkoop
Teddingtonweg 28D, 2421LL Nieuwkoop
Device management

Mobile Device Management

Met Mobile Device Management (MDM) kun je mobiele apparaten beveiligd, beheerd en gecontroleerd toegang geven tot het bedrijfsnetwerk en zakelijke data.

Image link
Mogelijkheden

Virtical helpt om je infrastructuur te doen slagen

Met onze MDM oplossing kies je voor een enterprise oplossing waarmee je gebruikers en diensten op afstand verbindt, beheert en beschermt.

Apparaatbeheer
Ga verder dan eenvoudige probleemoplossing en houdt apparaten veilig en up-to-date – en dat allemaal terwijl je gebruikers de middelen, apps en services krijgen die ze nodig hebben.
Appbeheer
Alle gewenste apps in één appcatalogus van je organisatie. Onze MDM oplossing is geïntegreerd met Apple Business Manager of Intune, zodat je apps en licenties moeiteloos in bulk toewijst.
Endpoint beveiliging
Virtical zorgt er voor dat we bedreigingen voor zijn, inbreuken en kwetsbaarheden pakken we proactief aan - en dat terwijl de gebruikersprivacy en de gebruikerservaring gewaarborgd blijft. Met behulp van Apple encryptie, beheeropdrachten, automatische patches en meer beschermen we de gegevens van je bedrijf en gebruikers.
Self Service
De toegang, snelheid en beschikbaarheid zorgen voor een betere eindgebruikerservaring. Virtical's Self Service tilt de appcatalogus naar een heel nieuw niveau en geeft eindgebruikers met één klik toegang tot resources, materiaal en vertrouwde apps – ze hebben de helpdesk niet meer nodig.
Image link
Meer dan alleen een store

Wat biedt Self Service? Self Service is meer dan een appcatalogus: het transformeert de ervaring van IT en de eindgebruiker. Via een intuïtieve interface kunnen gebruikers zelf apps installeren, configuraties bijwerken en algemene problemen oplossen. Jij stemt de inhoud van de Self Service-catalogus af op de behoeften van je gebruikers:

Self service

Alles wat je nodig hebt op 1 plek.

Geef gebruikers wat ze willen, wanneer ze dat willen.

Toegang tot de App Store, B2B, interne apps en software van derden
Software upgrades
Wachtwoordherstel
Printertoewijzing
Toegang tot Helpdesk-tickets en hardware verzoeken

Mijn bedrijf heeft een Apple infrastructuur

Virtical staat voor totale ontzorging, dus ook als je bedrijf (deels) gebruik maakt van het Apple ecosysteem kunnen we je helpen.

Met Mobile Device Management geniet je onderneming van innovatie

Er zijn veel manieren om apparaten van eindgebruikers te beheren op de moderne werkplek. Hoewel een traditionele Standard Operating Environment (SOE) nog steeds zijn plaats heeft, willen steeds meer organisaties gebruikmaken van de mogelijkheden van het Azure-platform om het apparaatbeheer van hun computeromgeving voor eindgebruikers te moderniseren.

Klaar voor het modern werken?
Laat ons je helpen de applicaties en apparaten van jouw gebruikers te controleren en te beheren.
Autopilot
Met Microsoft Autopilot en Windows kun je gebruikers een zero-touch-implementatie bieden. Individuele applicaties worden verpakt en ingezet via Intune, op maat gemaakt voor de specifieke medewerker. Het enige wat een eindgebruiker nodig heeft, zijn hun inloggegevens en een internetverbinding!
Intune
Met Intune kunnen BYOD-organisaties applicaties implementeren zonder een computer aan het domein toe te voegen en een volledig beheerd apparaat te worden. Virtical kan dan eenvoudig bedrijfsapplicaties uitrollen en ervoor zorgen dat alle apparaten die op een netwerk aansluiten de juiste beveiliging hebben. Hiermee geven we medewerkers de flexibiliteit die ze willen terwijl ze softwareversies, licenties, beveiliging en centrale toegang beheren.