FLEXIBELE ICT DETACHERING

Tijdelijke of langdurige ondersteuning nodig binnen uw ICT-omgeving? Projecten waarbij hulp gewenst is? Virtical helpt graag! Met jaren lange ervaring in de ICT detachering branch kunnen wij voor vrijwel voor elke project de juiste ICT’er vinden.

Als ICT-partner voor onze klanten ondersteunt Virtical organisaties met de inzet van IT-professionals. Dit kan voor kortere periodes bij bijvoorbeeld migratieprojecten, evenals voor langdurige periodes waar de wens bestaat voor een flexibele schil. Virtical draagt hierin zorg voor het gehele proces van werving tot aan de begeleiding tijdens het project.

ICT-expertise

Virtical heeft ruim 20 IT-professionals in dienst. Deze professionals worden gezien als expert op hun vakgebied en niveau. Ze zijn continu bezig met hun ontwikkeling door middel van studie en het behalen van certificeringen. Het ICT-speelveld is breed en om daarin te voorzien heeft Virtical een verscheidenheid aan expertise in huis, van servicedesk medewerker tot cloud engineer en van functioneel beheerder tot aan ICT-manager.

Mocht er niemand direct beschikbaar zijn dan gaan onze talent consultants op zoek naar de beste kandidaten binnen en buiten onze database met meer dan 20.000 ICT-professionals en kunnen wij onze partners inschakelen om in uw vraag te voorzien.

Van match tot opleiding en begeleiding

Opleiding en werkervaring zijn belangrijk maar ook de persoonlijke eigenschappen spelen een grote rol. Het moet klikken tussen de opdrachtgever en de professional. Verder is de afstand van het woon-werkverkeer een belangrijk aspect voor onze medewerkers. Als de afstand te groot is of openbaar vervoer lastig is, stellen wij eventueel een leaseauto beschikbaar.

We stellen IT-professionals voor met een CV, foto en tarief per uur. U kunt kennis maken met de kandidaten door middel van een online video interview en/of persoonlijk gesprek. Tijdens het project hebben we zeer regelmatig contact met u als opdrachtgever en met onze medewerker.

Als onze medewerker extra kennis op bepaalde gebieden nodig heeft, dan gaan we graag met u in overleg over de aanvullende behoefte. Dit verwerken wij in het persoonlijke opleidingsplan van de IT-professional en vullen we in met online of persoonlijke trainingen.

Professional engagement & commitment

Een van de belangrijkste dingen bij de inzet van een professional via ons is het feit dat de medewerker onderdeel uitmaakt van het team. Hiermee zijn het niet alleen onze medewerkers, maar ook jullie medewerkers.

Begeleiding van onze professionals vinden wij erg belangrijk. Wij spreken onze medewerkers elke 4 weken waarbij we uitvoerig in met ze in gesprek gaan over hun werkzaamheden, de kennis die ze nog nodig hebben of missen en hun opleidingstraject. Daarnaast gaat het ook om persoonlijke zaken, zodat wij op de hoogte zijn van hetgeen er speelt. Van hieruit kunnen wij snel schakelen met zowel de professional als de klant.

One-stop-shop

Als detacheerder neemt Virtical alle zorgen en bijkomende zaken uit handen die normaliter komen kijken bij het aannemen van personeel. Hierin kan het inwerktraject verkort worden wegens de al aanwezige kennis en expertise of door deze nog voor de start bij te brengen. In dit geval zijn wij dus ook het opleidingsinstituut. Daarnaast zijn wij de verzekeraar, regelen wij het vervoer, zorgen wij voor de salarissen, werkgeverslasten, pensioenen en dragen wij de risico’s voor ziekte, verzuim en vakantie.

Onze andere diensten