ICT SUPPORT MET FOCUS OP UW BUSINESS

De support en beheer diensten van Virtical Services richt zich op het volledig ontzorgen van de gebruikers binnen uw organisatie. Het voornaamste doel hiervan is zorgen dat uw werknemers met hun ‘IT-gereedschap’ hun werk kunnen doen zonder tegen belemmeringen aan te lopen van traagheid van het systeem, het niet beschikbaar zijn van applicaties of het hebben van ‘vastlopers’.

Om deze verstoringen tot een minimum te beperken richt Virtical zich met name op het actief monitoren van alle systemen, het direct anticiperen op dreigende verstoringen en het continu uitvoeren van Patch management.

De managed Service Desk van Virtical Services is uw oplossing. U kunt eenvoudig dynamische, organisatiebrede IT-services en -medewerkers beheren en ermee communiceren. Dit omvat het oplossen van technische incidenten, het aanvragen en implementeren van een nieuwe service en het controleren van prestatieanalyses. Onze managed Service Desk zorgt ervoor dat uw IT-systemen soepel werken, de efficiëntie verhogen en altijd aansluiten op uw strategische behoeften en doelen.

Remote support

Onder Remote support verstaan we dat Virtical Services op een proactieve manier uw IT-Infrastructuur beheren vanaf afstand. Verstoringen op uw werkplek kunnen we in 9 van de 10 keer oplossen door met uw goedkeuring in te loggen op uw pc zodat we uw probleem kunnen verhelpen.

Onsite support

Indien er verstoringen niet remote kunnen worden opgelost zullen we deze op locatie verhelpen. Ook als u liever op regelmatige basis hulp op locatie wilt is dit mogelijk. Onze specialist die kennis heeft van uw organisatie voert werkzaamheden op locatie uit.

Virtical Services zal samen met u bepalen en/of u adviseren welke vorm of combinatie van Remote en onsite support het beste bij uw organisatie en wensen aansluit.

Koppelingen zonder drempels

Goed kunnen werken betekent een probleemloze communicatie binnen en buiten uw organisatie. Een netwerk van Virtical Services staat voor optimaal gebruiksgemak. Het juiste type bekabeling en een goede aansluiting op lokale netwerkapparatuur (switches) is bijvoorbeeld een belangrijk onderdeel voor een goede performance. Virtical Services ontzorgt met routing & switching, Wifi en cable management. Om tot een werkend geheel te komen zorgen wij ervoor dat alle werkplekdevices, het lokale kantoornetwerk, de informatiesystemen en alle externe verbindingen en apparatuur zijn gekoppeld.

IT waarop u kunt vertrouwen

Uw organisatie is afhankelijk van een goed functionerende en stabiele IT-omgeving. Continuïteit moet zijn gewaarborgd. Trage verbindingen, een vastlopende (mail)server of een volgelopen schijf kunnen voor uw business vervelende gevolgen hebben. Daarom moet u kunnen vertrouwen op IT die overal en altijd beschikbaar is. Ongeacht uw locatie of het in gebruik zijnde apparaat. Kies daarom voor de beheer en support diensten van Virtical.

Oplossingen

POPULAIRE DIENSTEN

  • Managed services

    Virtical neemt graag alle ICT uit handen van zijn klanten die hun IT naar een hoger niveau willen tillen.

  • Netwerk

    Cloudservices zijn netwerkafhankelijk, daarom zijn Virtical-netwerkbeheer- en monitoringservices cruciaal geworden voor IT.

  • Support

    Virtical’s 24/7 ondersteuning gaat over het maximaliseren van service-efficiëntie, het oplossen van problemen en het stimuleren van continue serviceverbetering.

Onze andere diensten