Teddingtonweg 28D, 2421LL Nieuwkoop
Teddingtonweg 28D, 2421LL Nieuwkoop
Device management

Controle met Apple device management

Met Mobile Device Management (MDM) kun je mobiele apparaten beveiligd, beheerd en gecontroleerd toegang geven tot het bedrijfsnetwerk en zakelijke data.

Image link
Mogelijkheden

Laat je Apple ecosysteem slagen

Met onze Apple MDM oplossing kies je voor een enterprise oplossing waarmee je gebruikers en diensten op afstand verbindt, beheert en beschermt.

Apparaatbeheer
Ga verder dan eenvoudige probleemoplossing en houdt apparaten veilig en up-to-date – en dat allemaal terwijl je gebruikers de middelen, apps en services krijgen die ze nodig hebben.
Appbeheer
Alle gewenste apps in één appcatalogus van je organisatie. Onze MDM oplossing is geïntegreerd met Apple Business Manager en Apple School Manager, zodat je apps en licenties moeiteloos in bulk toewijst, direct vanuit de Apple of B2B App Store.
Endpoint beveiliging
Virtical zorgt er voor dat we bedreigingen voor zijn, inbreuken en kwetsbaarheden pakken we proactief aan - en dat terwijl de gebruikersprivacy en de gebruikerservaring gewaarborgd blijft. Met behulp van Apple encryptie, beheeropdrachten, automatische patches en meer beschermen we de gegevens van je bedrijf en gebruikers.
Self Service
De toegang, snelheid en beschikbaarheid zorgen voor een betere eindgebruikerservaring. Virtical's Self Service tilt de appcatalogus naar een heel nieuw niveau en geeft eindgebruikers met één klik toegang tot resources, materiaal en vertrouwde apps – ze hebben de helpdesk niet meer nodig.
Image link
Meer dan alleen een appstore.

Wat biedt Self Service? Self Service is meer dan een appcatalogus: het transformeert de ervaring van IT en de eindgebruiker. Via een intuïtieve interface kunnen gebruikers zelf apps installeren, configuraties bijwerken en algemene problemen oplossen. Jij stemt de inhoud van de Self Service-catalogus af op de behoeften van je gebruikers:

Self service

Alles wat je nodig hebt op 1 plek.

Geef gebruikers wat ze willen, wanneer ze dat willen.

Toegang tot de App Store, B2B, interne apps en software van derden
Software- en OS-upgrades
Wachtwoordherstel
Printertoewijzing
Toegang tot Helpdesk-tickets en hardware verzoeken
Mogelijkheden

Onderscheid je bedrijf nog verder

Virtical staat voor totale ontzorging, met deze mogelijkheden gaan ook je werknemers dit merken.

Beheer je devices vandaag nog!

Benieuwd naar de mogelijkheden van Mobile Device management voor je bedrijf? Virtical helpt je graag verder.

Image link